Försvarsmedicin – stabsofficer

Försvarsmedicin – stabsofficer

Nu söker vi en driven och lösningsorienterad stabsofficer till J3 på Försvarsmedicincentrum!

Om du söker ett jobb som kännetecknas av puls och otroligt omväxlande arbetsuppgifter, då har vi ett fantastiskt jobb att erbjuda dig! 

Vi är Försvarsmaktens centrum för försvarsmedicin och arbetar brett med frågor som utveckling, bemanning och utbildning samtidigt som vi har krigsförbandsansvar.

Som stabsofficer analyserar, bereder, planerar och leder du tillsammans med oss kollegor på J3 verksamhet och operationer. Vi omsätter C FömedC:s inriktning till handfasta order, vi förvandlar högre chefs vilja till planering, genomförande och uppföljning och vi är alltid beredda att med kort varsel ta oss an nya spännande uppgifter!  

Det här är ett mångfacetterat jobb i en tid som präglas av stor internationell oro både i vårt närområde men också längre bort. Det ger dig som är reservofficer och vill arbeta i Försvarsmakten intressanta möjligheter som bland annat kommer att präglas av både mycket internationell verksamhet men också av det så viktiga nationella försvaret. Mer information om den här tjänsten hittar du på  Försvarsmedicincentrum söker driven Stabsofficer till J3

Välkommen med din ansökan senast den 22 januari via ovanstående länk! 


David Karlström 
Major
C J3 FömedC