VÅRFÄLTTÄVLAN 2021

VÅRFÄLTTÄVLAN 2021

Årets vårfälttävlan ägde rum i Idala med 12 deltagare. Förutom ROSIG medlemmar så välkomnades också Peder J från Försvarsutbildarna. Det inledande pistolskyttet sågs som medelsvårt med varierande skjuttider och mål. I denna gren som utgjorde en egen tävling tog Henrik J hem segern följd av Per K. Bronset gick till skjutledaren själv Gustaf N.

Efter avslutat skytte så gav sig en del av gruppen iväg på en orienteringbana strax intill. Banan var lagd av den klubben med det lyckobringande namnet OK Löftan. Orienterarna tyckte också att banan vår medelsvår. Det enda riktigt besvärliga var att ta sig till startpunkten genom ett träsk täckt av nyfälld sly. Den som trampade snett blev rejält blöt redan från början.

Totalvinnare av Vårfälttävlan blev då nämnde pistolvinnare Henrik J. Silvret gick likaså till Per K men bronset fick Hans E som också hade bästa orienteringstiden.

I samband med att segrarna fick sina chokladpriser och välsmakande soppa från koktrossen Håkan H, så passade även Sällskapets sekreterare Per S på att dela ut L-E Larssons Hedersvärja till Göran R för ”flitigt och stiligt idrottsdeltagande under 2020”.