Gåsaskjutning

Det var 11 förväntansfulla medlemmar ur ROSIG och SFRO-G som samlades till årets Gåsaskjutning. Anledningen till detta var att det finaste priset, en gås, i år lottades ut bland deltagarna. Vädret visade sig dessutom från sin bästa sida och som så många gånger tidigare på skjutbanan fick vi strålande sol.

Övningsledaren Gustaf hade förtjänstfullt planerat skjutningen så att enbart träff i gås & räv (pappskivor!) räknades med poäng. Vann tävlingen på 19p gjorde Flottans Frederic G. Andra plats gick till Armén med Henrik J på 18p. Tredje plats knep Kustartilleristen Per K med 12p. Dessa tre belönades av VOrdf Lars P likvärdigt med varsitt paket prima ankbröst. Därefter väntades det andäktigt på svaret när VOrdf drog lott om gåsen. Den tillföll den suveräne Sven V, som redan lämnat tillställningen och därför fick gåsen eftersändas i kylemballage!

Under prismiddagen (läs lunchen) bjöds det på välsmakande tomatsoppa med surdegsbröd, men ingen var sur för det, utan alla såg fram emot nästa skjuttillfälle